case2

Webdesign professionals

Benieuwd naar wat we al hebben gemaakt?

Een informatiesysteem is een systeem voor het verwerken van informatie, dat wordt aangevuld met werknemers, middelen en acties. Daarom is een informatiesysteem opgebouwd uit verschillende elementen, namelijk data (invoergegevens, gegevens opgeslagen in de vorige periode en uitvoergegevens), personeel, middelen, operaties en het proces zelf

Dreams e-commerce

Ondernemers helpen

Wij zijn een initiatief gestart om startende en kleine ondernemers te helpen. Omdat we zagen dat veel ondernemers zitten met niet goed onderhouden websites die niet up to date zijn of ondernemers die net beginnen en nog geen groot budget hebben.

Neem contact op
Netwerk

We proberen de ondernemers die we helpen met dit initiatief in contact te brengen met ons netwerk.

Kwaliteit

Wij nemen ons werk zeer serieus. Daarom staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Een website is net zo belangrijk als de zaak zelf.

Professioneel

Een professionele website is altijd belangrijk. Of je nou een webshop hebt of een restaurant. Met een goede website en goede marketing kunt u als ondernemer de volgende stap zetten.

Groeien

We zitten nou eenmaal in een digitale wereld. Waarbij online aanwezigheid bijna niet te missen is als bedrijf zijnde. Dat begint bij een goede website en goede marketing.

Website laten maken? Kies voor Dreams E-commerce

  • De snelste webhosting in Nederland

  • Gratis SSL certificaat T.W.V. 79,99

  • Hulpdienst via telefoon & mail

  • Maandelijks beveiligings updates

  • Design op maat

    Afspraak maken