Conversie-optimalisatie (CRO)

CRO

We dompelen ons onder in de digitale reis van de klant. Wij kennen de wensen en behoeften van uw doelgroep en zorgen ervoor dat alle knelpunten op uw digitale platform worden weggenomen. Hoe doen we het? Je leest het op deze pagina.

Wat is conversie-optimalisatie (CRO)?

CRO staat voor Conversion Rate Optimization of Conversion Rate Optimization. Het verkeer naar het digitale platform leiden is slechts een deel van de digitale klantreis. Zodra verkeer een digitaal platform bereikt en vervolgens weer vertrekt, heeft het geen zin om verkeer naar dat platform te sturen. Zie het als een fysieke winkel waar u laptops kunt kopen, maar verkopers kunnen uw vragen niet beantwoorden. Waarschijnlijk verlaat u deze winkel binnenkort en bent u op zoek naar een winkel met gekwalificeerd, professioneel personeel dat al uw vragen zal beantwoorden. Dit is waar de optimalisatie van de conversieratio in het spel komt.

Bij conversie-optimalisatie gaat het erom de digitale reis van de klant zo aangenaam mogelijk te maken om de beste resultaten te behalen met het digitale platform. Elk platform heeft één doel, of het nu is om online te verkopen via een online winkel of om informatie te verstrekken. Als dit doel niet of slechts in beperkte mate wordt bereikt, zal het bestaansrecht voor het digitale platform minimaal zijn.

Conversie-optimalisatie-aanpak

Als u uw digitale doelen niet behaalt, kan dit komen door een suboptimale klantreis. Wanneer een bezoeker zich niet geholpen voelt op uw digitale platform, is de kans groot dat deze bezoeker uw website, webshop of app verlaat. Dreams e-commerce zorgt ervoor dat bottlenecks op uw platform worden weggenomen zodat bezoekers:

 • Gemakkelijk informatie vinden
 • Informatie heel duidelijk vinden
 • Snel overtuigd raken van producten, diensten of informatie
 • Zo snel mogelijk een aankoop doen of lead worden
 • Positieve reviews achterlaten over uw organisatie
 • Deel en like berichten van uw organisatie op sociale media
 • Keer terug naar uw digitale platform en word ambassadeurs voor uw organisatie

Waarom kiest u voor conversie-optimalisatie van Dreamse-commerce?

Dreamse-commerce realiseert bovenstaande doelen met behulp van jarenlange kennis op het gebied van conversie optimalisatie en het gebruik van geschikte tools en onderzoeksmethoden. Zo kunnen we constant (A / B) testen wat wel en niet goed werkt op jouw platform. We passen de customer journey continu aan op basis van data-analyse om de customer journey te optimaliseren.
Ook betrekken we uw doelgroep bij uw digitale platform. We gebruiken gebruikerstests om kwalitatief na te gaan hoe gebruiksvriendelijk uw website is. Tijdens het onderzoek worden knelpunten onder gebruikers gesignaleerd. Dan adviseren wij u hoe u dit probleem kunt oplossen. Dit verbetert ook aanzienlijk de algehele conversie.

Optimaliseert u uw platform en verbetert u de conversie ervan? Dreamse-commerce zet zich in om dit te bereiken. Precies wat u van uw partner mag verwachten. Wij werken niet voor jou, maar met jou. Dit doen we samen en u kunt profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van conversie-optimalisatie. Daag ons uit en we komen tot het beste resultaat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Website laten maken? Kies voor Dreams E-commerce

 • De snelste webhosting in Nederland

 • Gratis SSL certificaat T.W.V. 79,99

 • Hulpdienst via telefoon & mail

 • Maandelijks beveiligings updates

 • Design op maat

  Afspraak maken