Wat we al hebben gedaan

Developing professionals

Benieuwd naar wat we al hebben gemaakt?

Het is altijd leuk om te horen wat een bedrijf heeft gemaakt, maar om het te zien is nog veel mooier!

Ons doel

Ondernemers helpen

Wij zijn een initiatief gestart om startende en kleine ondernemers te helpen. Omdat we zagen dat veel ondernemers zitten met niet goed onderhouden websites die niet up to date zijn of ondernemers die net beginnen en nog geen groot budget hebben.

Neem contact op

Netwerk

We proberen de ondernemers die we helpen met dit initiatief in contact te brengen met ons netwerk.

Kwaliteit

Wij nemen ons werk zeer serieus. Daarom staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Een website is net zo belangrijk als de zaak.

Professioneel

Een professionele website is altijd belangrijk. Of je nou een webshop hebt of een restaurant. Met een goede website en goede marketing kunt u als ondernemer de volgende stap zetten.

Groeien

We zitten nou eenmaal in een digitale wereld. Waarbij online aanwezigheid bijna niet te missen is als bedrijf zijnde. Dat begint bij een goede website en goede marketing.

Over ons

Homepagina

Homepagina

De Punt
Bedrijvencentrum

Website met SEO

We hebben een prachtig op maat gemaakte website afgeleverd inclusief een boekingssysteem en SEO optimalisatie.

Asadosteaks
Argentijns grill restaurant

R.I.S.

Het volledige pakket hebben we hierop toegepast. Wij hebben ons uiterste best gedaan om het te laten ranken en veel traffic te genereren. Waar veel reserveringen van komen, ook hebben wij een in restaurant systeem toegepast waardoor alles veel soepeler verloopt.

Werunthiss
Dansschool

Een website uitgebreide informatie website

Werunthiss heeft gebruik gemaakt van ons startende ondernemers initiatief. Waarbij we beginnende en kleinere ondernemers verder te helpen door middel van onze expertise.

Gewoonfietsen
Fietsenwinkel

Online fietsen winkel

Bij Gewoonfietsen hebben we bijna elke truc uit onze trukendoos gehaald. Van SEO en Google Ads tot een uitgebreide webshop tot een voorraadsysteem met QR-codes op alle fietsen.

Handi
Indiaas restaurant

Website met bestelsysteem

Een prachtige website waar uitgebreid SEO is toegepast, met een bestelsysteem die ze door de lastige periode heeft geholpen en een reserveersysteem waarbij gasten online een reservering kunnen aanmaken.

Een op maat gemaakte website

Net als een maatpak moet je website bij je bedrijf passen. Bij dit project hebben we alles volledig op maat gemaakt. Met het design van Allure zelf. Ook heeft ze gebruik gemaakt van ons initiatief om kleine en startende ondernemers een handje te helpen.

Labutech
Deursystemen verkoop en onderhoud

Uitgebreide informatie website

Een op maat gemaakte website waarbij ze de CTA’s centraal wilden stellen, zodat mensen gemakkelijk contact op kunnen nemen.

Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.