Online marketing

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf online aanwezig is

Waarom online marketing?

Wees uw concurrenten een stap voor met de combinatie van SEO, ads en een verbazingwekkende website. Door middel van online marketing zal uw bedrijf veel beter vindbaar zijn op het internet en zal het er ook nog eens aantrekkelijker uitzien, waardoor uw bedrijf meer klanten zal aantrekken. Ook doen wij aan media creation wat dus inhoudt dat uw bedrijf op advertenties beter zal presteren door zelfgemaakte ads en banners.

Dreams-online-marketing

Ads gelanceerd

Record traffic door 1 ad

Record bereik door SEO

Maanden in business

Een aantrekkelijke website

Uw website kan u ook wel zien als het voorportaal van uw bedrijf. De buitenkant van uw bedrijf is net zo belangrijk als de binnenkant. Met een aantrekkelijk design trekt u snel klanten aan voor uw bedrijf. Het is daarom verstandig hier voldoende aandacht aan te schenken. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat klanten vertrekken naar uw concurrent en dat wilt u liever niet. Daarom is het belangrijk om een specialist in te schakelen die webdesign vormgeeft conform uw wensen. Bij Dreams E-commerce kunnen we dit als geen ander én we houden ook nog eens rekening met SEO. Juist ook de lay-out van uw website is bepalend voor het eindresultaat in Google. Uiteraard leggen we dit graag aan u uit. 

SEO op de website

SEO staat voor search engine optimization, dat houdt in dat wij ervoor gaan zorgen dat uw bedrijf beter vindbaar is op zoekmachines zoals Google en Bing. Waardoor uw website ook wel uw online visitekaartje vaker gezien zal worden. Als gevolg daarvan zal uw website veel meer bezoekers hebben dus ook veel meer potentiële klanten. Wij doen veel aan on page SEO dat houdt in dat wij uw website zullen aanpassen zodat de zoekmachines o.a. de keywords kunnen gebruiken. Ook doen wij aan off page SEO, dus SEO buiten de website. Zoals backlinks en social media.

Media creation

Met behulp van media creation tilen we uw advertenties naar een nieuw level, waardoor er meer mensen zich aangetrokken voelen door de advertenties en er meer mensen op zullen reageren. Wij maken met uw logo’s,foto’s en video’s maken wij custom ads die het vaak beter doen dan alleen een foto van uw product bijvoorbeeld. Ook zorgen we voor logo’s als uw bedrijf dat nodig zou hebben en maken we banners, voor meer info kunt u ons altijd een appje sturen of bellen.

FB en instagram ads

Met Facebook en Instagram ads proberen wij zoveel mensen te bereiken met uw content of advertentie. Dit is meestal ook de laatste stap, eerst zal de rest in orde moeten zijn voordat u met uw bedrijf kan gaan adverteren. Met onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat de advertentie terecht zal komen bij uw doelgroep, waardoor er meer conversies zullen plaatsvinden. Ook optimaliseren wij de advertenties zodat er het maximale uitgehaald kan worden. Kortom wij zorgen ervoor dat de advertentie zo veel mogelijk mensen bereikt die bij uw doelgroep past.

× Neem contact op