Outsourcing

HIgh quality developing overseas

Wat is outsourcing?


We bieden hoogopgeleide IT-ontwikkelaars in elke taal, 4 afstudeerniveaus (studenten, junior, senior en hoge graad specialisten) om aan uw projectvereisten te voldoen binnen uw budget en tijd. Hoewel we een grote databank (1000 plus) van ontwikkelaars hebben, kunnen we gemakkelijk opschalen en indien nodig versnellen.

neem contact met ons op

Voordelen van outsourcing

Betrouwbaar

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf, waardoor de communicatie een stuk fijner zal verlopen.

hoge kwaliteit

De kwaliteit van onze werken is altijd hoog,doordat wij werken met hoogopgeleide developing professionals die de kwaliteit altijd hoog houden.

Offshore custom software development

Door offshore custom software development kunnen wij u een heel spectrum aan mogelijkheden bieden tegen een goede prijs.

De ideale developer voor uw project

Door onze grote database van developers die voor ons klaarstaan. Zijn wij in staat om de beste developer te vinden voor uw project.

Wanneer is outsourcing interessant voor u

U heeft behoefte aan ervaren developers

U wilt het meeste uit uw budget halen

U wilt een groot project draaien

Wat wij te bieden hebben

Nederlandse project begeleiding

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf, waardoor wij u Nederlandse project begeleiding kunnen aanbieden. Zodat de communicatie veel beter zal gaan waardoor we miscommunicaties kunnen vermijden en het werk op de juiste manier geleverd zal worden.

Software van hoge kwaliteit

Op dit moment is Bangladesh een van de grootste outsourcing landen ter wereld, met een zeer snelgroeiende economie en een land dat wacht op de volgende stap vooruit. Op dit moment is IT Bangladesh leider in de regio AziĆ« met jaarlijks meer dan 500.000 universitaire collega’s die hun diploma hebben gehaald en 100.000 van hen hebben de top bereikt in grote internationale bedrijven en dit aantal groeit elk jaar. De overheid ondersteunt de IT-business door grote technische centra in het hele land te bouwen, met nieuwe infrastructuur, snelle kabelverbinding, grote servercapaciteiten en nog veel meer. Mede door deze ontwikkelen hebben wij hoogopgeleid personeel tot onze beschikking, waardoor de kwaliteit

Betrouwbare service

Doordat ons bedrijf in Nederland gevestigd is zal de communicatie een stuk soepeler gaan waardoor de opdracht op de juiste manier zal worden uitgevoerd.
Ook hebben we hoogopgeleide developers met veel ervaring die onze kwaliteit kunnen garanderen.

De beste developer voor uw project

We bieden hoogopgeleide IT-developers in elke taal, 4 afstudeerniveaus (studenten, junior, senior en hoge graad specialisten) om aan uw projectvereisten te voldoen binnen uw budget en tijd. Hierdoor kunnen we de beste developer voor uw project vinden, een die voldoet aan de eisen en past binnen uw budget.

× Neem contact op