R.I.S. tilt uw restaurant naar het volgende level!

Wat is R.I.S.

R.I.S. staat voor restaurant innovatie systeem, met dit systeem willen we de processen in een restaurant verbeteren en versoepelen. Door de communicatie tussen het serveer team, gasten en keuken te verbeteren.

Asadosteaks

Asadosteaks is onze pracht en praal op het gebied van online marketing met restaurants. We hebben uitgebreid SEO toegepast waardoor de website hoog ranked op google en veel organisch traffic genereert.

BEkijk Asado

Responsive design

Op elk apparaat zal de website er goed uitzien. Een responsive design is in 2020 bijna niet meer te missen. Vooral nu merendeel van de bezoekers zullen komen via een mobiele browser.

Reserveringen

De mogelijkheid om te kunnen reserveren in het restaurant is een “MUST” tegenwoordig. Met een makkelijk en duidelijk boekingssysteem kunnen uw gasten gemakkelijk een plekje in het restaurant reserveren.

SEO

Een overzichtelijke en duidelijke website is altijd belangrijk, maar daarna komt stap 2. De traffic naar uw website krijgen is net zo belangrijk en misschien zelfs belangrijker dan een goede website.

In restaurant systeem

Door middel van ons in restaurant systeem worden veel processen in het restaurant verbeterd. Geen verkeerde rekeningen meer, geen miscommunicaties meer en gasten zien wat ze bestellen!

Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.

× Neem contact op