SEA

SEA

We trekken kwaliteitsbezoekers naar uw platform met Search Engine Advertising (SEA). Hoe krijgen we dat voor elkaar? Dat lees je op deze pagina.

Wat is adverteren voor zoekmachineoptimalisatie?

Het aantrekken van de juiste bezoekers naar het digitale platform is cruciaal voor uw succes en doelen. Je bent immers ooit begonnen met een digitaal platform om een ​​bepaald product of dienst beschikbaar te maken voor een doelgroep. Een website of app is waardeloos als niemand hem kan vinden. Een manier is om Search Engine Advertising (SEA) te gebruiken.

Dreamse-commerce helpt je om via SEA de juiste bezoekers naar je platform te lokken. Wees gerust, u wordt gevonden op relevante zoektermen in zoekmachines en behaalt een maximaal rendement. We denken onder meer na over budget, dekking, strategie, dataverzameling en concurrentie.

Zoekmachineoptimalisatie aanpak

Wanneer SEA wordt gebruikt door Dreamse commerce, beginnen we met het ontwikkelen van een goede SEA-strategie. We beantwoorden de volgende vragen:Zoekmachineoptimalisatie aanpak.

Wie is de doelgroep?

Welke zoekwoorden gaan we gebruiken?

Welk budget gaan we gebruiken?

Wanneer is SEA succesvol?

Nog beter is het om SEA onderdeel te maken van een bredere digitale marketingstrategie waar online kanalen elkaar kunnen ondersteunen. Hiermee bedoelen we dat het gebruik van bijvoorbeeld social media naast SEA voor extra goede vindbaarheid kan zorgen (zogenaamde Assisted Conversions). Uiteindelijk is SEA onderdeel van de customer journey, en door dit kanaal op de juiste manier in te zetten, kun je kwalitatief hoogwaardige bezoekers trekken.

Waarom kies je voor Dreams e-commerce als SEA-expert?

Wilt u uw doelgroep optimaal bereiken met Search Engine Advertising? Dreamse-commerce gaat nog een stap verder om dit te bereiken. Precies wat u van een partner mag verwachten. Wij werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en u kunt profiteren van onze uitgebreide expertise in SEA. Daag ons uit en we komen tot het beste resultaat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Website laten maken? Kies voor Dreams E-commerce

  • De snelste webhosting in Nederland

  • Gratis SSL certificaat T.W.V. 79,99

  • Hulpdienst via telefoon & mail

  • Maandelijks beveiligings updates

  • Design op maat