Websites

Kies je website.

Hoe groot of eenvoudig uw website ook is, Dreams E-commerce heeft intern alle kennis en tools in huis om uw website online succesvol te maken.

Bekijk onze website pakketten

Vanaf

Basis

399

Een succesvolle website hoeft niet te ingewikkeld te zijn. Onze basiswebsite heeft al veel mogelijkheden. U verstrekt uw gegevens en wij plaatsen deze vakkundig op uw website.

Offerte aanvragen

Vanaf

Premium

799

Heeft u een hogere standaard gesteld aan uw website? Wilt u dat wij u helpen na te denken over hoe u uw website het beste voor u kunt maken, zodat uw website meer conversies kan genereren? Onze premium website biedt alles wat u zoekt op de website.

Offerte aanvragen

Vanaf

Maatwerk

1199

Een website op maat is een oplossing voor professionele bedrijven die het maximale uit hun website willen halen. Onze creatieve medewerkers zullen hun best doen om van uw website een absoluut succes te maken.

Offerte aanvragen

Een website met het basis pakket laten maken?

Wilt u een redelijk geprijsde website die economisch, modern en professioneel oogt? Kies dan voor onze BASIS-website.

We gebruiken vaste elementen en modules om de BASIS-website te bouwen. We combineren deze modules op verschillende manieren voor elke klant zodat je altijd een unieke website krijgt. Door de flexibiliteit van modules en elementen kan de site voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Professioneel voor de dag komen met een premium website

Er is een PREMIUM-website, geschikt voor iedereen die hogere eisen stelt aan het ontwerpen van websites en wil dat onze experts nadenken over hoe ze meer voordelen uit uw website kunnen halen. De PREMIUM-website is gebouwd op het raamwerk van de BASIS-website, maar biedt meer ontwerp- en ontwerpmogelijkheden.

Het pakket heeft niet alleen betrekking op design, maar ook op strategie. Vertel de sitebouwer daarom wat u van de site vindt, en wij zorgen ervoor dat de site voldoet aan de verwachtingen van uw bedrijf.

Een WordPress website op maat laten maken

Heeft u een website van hoge kwaliteit voor uw organisatie? Wilt u het beste uit uw website halen, of heeft u speciale wensen op het gebied van webdesign? Dan ontwerpen wij graag voor u een website op maat. We bespreken uw doelen met onze creatieve strategen en hopen deze om te zetten in een geweldige website op maat.

Wij hebben alles in huis

Bij Mooi Online communiceren we graag over korte afstanden. Kiest u voor de Mooi Online website, dan heeft alle vakkennis een vast aanspreekpunt. Omdat er veel mogelijkheden zijn in deze maatwerk website.

Of het nu gaat om de vindbaarheid van Google, online adverteren of de grootste conversie, je contacten gaan in Mooi Online op zoek naar antwoorden en geven die aan jou terug. U kunt volledig gebruik maken van onze expertise, maar u hoeft niet iemand te zoeken met wie u contact moet opnemen voor specifieke kennis.

De voordelen van een website op maat

 • De snelste webhosting in Nederland

 • Gratis SSL certificaat T.W.V. 79,99

 • Hulpdienst via telefoon & mail

 • Maandelijks beveiligings updates

 • Design op maat

Website laten maken? Kies voor Dreams E-commerce

 • De snelste webhosting in Nederland

 • Gratis SSL certificaat T.W.V. 79,99

 • Hulpdienst via telefoon & mail

 • Maandelijks beveiligings updates

 • Design op maat  × Neem contact op