WordPress

WordPress

Wij bouwen websites in WordPress, het flexibele CMS-systeem dat met je meebeweegt.

WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden. We hebben de verantwoordelijkheid om de behoeften van u en uw klanten te begrijpen. Voordat we beginnen, zullen we met u samenwerken om de doelen en strategieën voor uw nieuwe website te bepalen. WordPress veroverde de wereld als blogplatform. Nu is het CMS-systeem het populairste platform ter wereld.

WordPress-website geschikt voor jou?

WordPress CMS-systeem is het meest populaire platform ter wereld. Toch heeft WordPress een imagoprobleem. Veel klanten vragen zich af of WordPress geschikt is voor grotere, complexere websites?
Het antwoord is ja! Van snelwerkende websites tot WordPress-multisites waar meerdere websites kunnen worden beheerd vanuit één CMS, u zult niet snel tegen beperkingen aanlopen.

WordPress-thema’s

Uw organisatie is uniek. Hieronder valt ook een website die zich onderscheidt van de rest en optimaal is afgestemd op uw doelgroep. Onze design- en UX-specialisten ontwikkelen graag WordPress-thema’s op maat die naadloos aansluiten bij jouw organisatie.

Beheer, creëer & moduleer in WordPress

Een blog plaatsen, een (landings) pagina maken, foto’s en video’s toevoegen aan je website? In WordPress is het een fluitje van een cent, dus je kunt eenvoudig zelf online campagnes opzetten en beheren. Meer geavanceerde functionaliteiten nodig? Met behulp van een van de vele WordPress-plug-ins kunt u uw systeem eenvoudig en modulair uitbreiden.

Scoor goed bij Google en uw klanten

Aan websites worden steeds hogere eisen gesteld. Uw website moet gebruiksvriendelijk, snel, veilig en toegankelijk zijn. Dit zijn niet alleen de bezoekers van uw website, ook bij Google scoort u pluspunten. Onze WordPress-websites zijn op deze punten standaard goed opgezet.

Grote of kleine websites, B2B of B2C

Klein en simpel, groot en ingewikkeld, maatwerk of standaard, B2B of B2C? Met WordPress kiest u voor een betrouwbare, stabiele basis waarop u (letterlijk) kunt bouwen en vertrouwen.

Doelstellingen en strategie

WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden. We hebben de verantwoordelijkheid om de behoeften van u en uw klanten te begrijpen. Voordat we beginnen, zullen we met u samenwerken om de doelen en strategieën voor uw nieuwe website te bepalen

Bepaal de projectaanpak

Vervolgens bepalen we hoe we het project gaan aanpakken. We maken duidelijke afspraken over wat we van elkaar en de samenwerking verwachten. Het wordt tenslotte een intensief traject.

Bouw, analyseer en verbeter

Tijd om te beginnen! We bouwen niet alleen graag aan uw nieuwe website, we zijn er ook graag later bij betrokken. Wij geloven in een continu proces van bouwen, meten en verbeteren.

Geïnteresseerd?
Wij bellen u terug.

Neem contact met ons op door middel van het contact formulier en wij bellen u terug!

    Afspraak maken